< Terug naar overzicht

1e ledenvergaderingOp 18 september trappen we de ledenvergaderingen weer opgang. Vanaf 19u verwelkomen we u in D'Achtste Zaligheid te Lille. Rond 20u starten we met de vergadering.

De vergaderingen gaan er een klein beetje anders uitzien dit jaar. Zo zullen we elke keer wisselen van locatie: de ene keer vergaderen we in D’Achtste Zaligheid, de andere keer vergaderen we in Vosselaar.

Tijdens de eerste vergadering zal het nog mogelijk zijn om de documenten af te halen (indien deze niet tijdig klaar zijn voor de saldocursus of deze nog niet werden opgehaald) en zal het nog mogelijk zijn om lidgeld te betalen. Ook zullen de vergaderingen er een klein beetje anders uitzien:

We starten de vergadering met een woordje van de voorzitter. Tijdens deze eerste vergadering zal het hele seizoen uit de doeken gedaan worden en zullen enkele nieuwigheden worden voorgesteld, die onlangs werden beslist binnen het bestuur. Een aanrader om langs te komen dus!

Daarna is het woord aan onze verantwoordelijke opleider: in tegenstelling tot vorig jaar zal deze nieuws meebrengen van het Bureau Arbitrage Antwerpen. Zaken die daar worden besproken zullen worden communiceert door Guido Nuyens. Hij neemt dus voor een groot deel te taken over van het verantwoordelijke directielid, dat er vanaf dit jaar niet meer is. Maar ook de leden van het Bureau Arbitrage gaan we vast en zeker eens zien op onze ledenvergaderingen. Zij zullen proberen om geregeld langs te komen bij onze vereniging.

We starten ook met iets compleet nieuws… Iets leuk, iets spannend, en iets … waar je een mooie prijs mee kan winnen! Wat dit nieuwe ‘item’ op elke ledenvergadering gaat zijn, gaan we jullie nog niet vertellen. Maar we verzekeren het je: het wordt iets om elke vergadering naar uit te kijken! Belangrijk is dat je zeker en vast probeert om aanwezig te zijn om deze eerste ledenvergadering. Wel kan ik jullie al de prijs verklappen die je op het einde van het seizoen kan winnen:

Gratis naar de einde seizoen activiteit (waar je een aandenken zult krijgen) + een compleet nieuwe uitrusting van PATRICK. Zodat je helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen.

Zo proberen we onze ledenvergaderingen zo plezant mogelijk te maken. Aan het einde van deze drie ‘vaste items’ zal er ook steeds nog wat tijd vrij gemaakt worden voor vragen aan het bestuur of aan de opleiders. Daarna kan er nog uitgebreid worden vooruitgeblikt op het nieuwe seizoen en teruggeblikt worden op de fysieke testen met een pintje (of een cola).

De prijs voor de dranken blijft nog steeds dezelfde: voor €5,00 mag je een hele avond drinken wat je wilt en zoveel je maar wilt*. En wie weet, kan je dit jaar wel enkele keren gratis drinken op onze ledenvergaderingen… . Meer info volgt nog!

Hopelijk mogen we u op onze eerste ledenvergadering weer in grote getalen ontvangen! Zodat we met een boost kunnen beginnen aan het nieuwe seizoen, een seizoen vol met leuke ervaringen, activiteiten en vriendschappen!

Tot dan!

(* Sterke dranken zijn uiteraard niet inbegrepen, tot middernacht)