< Terug naar overzicht

2e ledenvergaderingAanstaande vrijdag, 13 november, staat onze tweede ledenvergadering het seizoen gepland. Deze ledenvergadering gaat door in D' Achtste Zaligheid te Lille en zal starten om 20u00.

Op deze vergadering zal er iemand aanwezig zijn van het Bureau Arbitrage Antwerpen. Yuri Cosco zal een korte cursus komen geven over de mentale aspecten van de arbitrage. Een aanrader voor iedereen! Na de cursus zullen er uiteraard nog vragen gesteld kunnen worden aan Yuri Cosco.

Na de cursus gaan we verder met het tweede deel van onze regelementen quiz. Op het einde van het seizoen zijn hier hele mooie prijzen mee te winnen! Zo geven we o.a. een volledige uitrusting van PATRICK en een einde seizoen activiteit weg aan de winnaar!

Wanneer we de vergadering afsluiten voorzien we nog een groot scherm. Zodat we de tweede helft van onze Rode Duivels nog kunnen bekijken! Want deze spelen op vrijdagavond tegen Italiƫ.

Hopelijk mogen we jullie, zoals de eerst vergadering, weer in grote getalen ontvangen in de vereningslokalen van Vosselaar!

Tot dan!