< Terug naar overzicht

7 November 2014: 3de algemene vergadering

Op vrijdag 7 november vindt voor de derde keer dit seizoen een algemene vergadering plaats. Deze algemene vergadering zal deze keer doorgaan op een nieuwe locatie! We verhuizen naar de verenigingslokalen van Vosselaar. Op deze locatie vond afgelopen zaterdag ook onze herfstactiviteit plaats.

Parkeren kan op de grote parking aan de gemeentelijke basisschool Heieinde en aan Parochiezaal Sint-Jozef in de SINT-JOZEFSTRAAT, te 2350 Vosselaar. Vanuit de parking zullen er duidelijke pijlen staan richting de verenigingslokalen, die 100m verder gelegen zijn.

Zoals op elke algemene vergadering beginnen we om 20u met een kort woordje van onze voorzitter, verantwoordelijk directielid en onze verantwoordelijke opleider. Na een korte pauze gaan we voor een gloednieuwe activiteit: K.N.K.S.V. PROEFT BIER!

We voorzien een 8-tal speciale bieren. Deze bieren zullen we voorstellen en uiteraard laten proeven. Op het einde van onze proefavond zal er gestemd kunnen worden voor het beste bier van de avond. Dit bier zullen we op onze volgende activiteiten aanbieden!

Hopelijk mogen we jullie in grote getalen ontvangen in de Vosselaarse verenigingslokalen voor deze (lekkere) activiteit! Wil je komen maar heb je geen vervoer? Laat dan zeker iets weten aan iemand van het bestuur, dan zorgen wij dat je toch bij ons geraakt!

Tot dan!