< Terug naar overzicht

Een mystery guest die meer dan de moeite waard is!Op 11 december staat onze laatste ledenvergadering van 2015 op het programma. Dat het een speciale ledenvergadering zal zijn, is een understatement. Want na lange tijd ontvangen we nog eens een gastspreker in onze vriendenkring. En wat voor een?

We zijn trots, heel trots! Want het is een eer om deze in onze vriendenkring te mogen verwelkomen. We zouden u meteen zijn naam kunnen geven. Maar K.N.K.S.V. zou K.N.K.S.V. niet zijn als we ook hier niets ludiek op zouden verzinnen. Daarom maken we u graag warm met enkele tips. Tips die u misschien kunnen leiden naar de naam van onze gastspreker.

Kan u aan de hand van deze tips achterhalen wie onze gastspreker is? Vul dan onderstaand formulier in en kom op 11 december naar onze ledenvergadering. Onze gastspreker rijkt met veel plezier een fles Champagne uit aan de persoon die de Mystery Guest heeft kunnen ontmaskeren *!

In de loop van volgende week zullen er nog enkele tips op de website verschijnen. De eerste tip geven we al graag mee.

TIP 1: Deze man was actief tijdens een voetbalwedstrijd met maar liefst 60.000 toeschouwers.

TIP 2: Zijn teller van wedstrijden in de hoogste voetbalklasse staat op bijna 300. Daarnaast floot hij al 2x de finale van de Beker van België en was hij 5x scheidsrechter tijdens de Supercup!

TIP 3: In die wedstrijden in de Jupiler Pro League trok hij maar liefst 936 keer geel en ging hij al 56 keer naar de achterzak. Hij mocht de topper tussen Club Brugge en Anderlecht al 11 keer in goede banen leiden. Afgelopen maand floot hij nog een topper in de Jupiler Pro League!

Meer tips volgen binnenkort!

Hopelijk mogen we jullie in grote getalen ontvangen op deze ledenvergadering! Spreek af met collega’s, rij samen naar Lille en gok mee naar de Mystery Guest. Heb je geen vervoer maar wil je dit toch voor geen geld van de wereld missen? Laat een seintje aan de voorzitter: die zorgt er met veel plezier voor dat je toch in Lille geraakt! Want het gaat dubbel en dik de moeite zijn!

Tot dan!

* Je mag maar 1 keer deelnemen aan de wedstrijd. Je eerste antwoord telt! Indien er meerdere juiste antwoorden zijn, zal er een winnaar geloot worden. Wedstrijd loopt tot en met 10/12/2015.