Digitale ledenvergadering 1 - vrijdag 11 september 2020 - 20.00 uur

Aanstaande vrijdag vindt onze eerste ledenvergadering van het nieuwe seizoen plaats. Vanwege de coronamaatregelen zal deze ledenvergadering, net zoals de eerste provinciale cursus, digitaal worden georganiseerd. Vanuit je eigen kot kan je vanaf 20.00 uur deze ledenvergadering live volgen. Het bestuur organiseert deze digitale bijeenkomst vanuit zaal Reynaert te Vosselaar.

Conform de statuten is het niet mogelijk om een algemene vergadering te organiseren via de digitale weg. Toch zullen we verschillende punten bespreken die normaal op de algemene vergadering zouden geagendeerd worden. Het bestuur gaat er vol voor om ook in deze bijzondere tijden open en transparant te communiceren over de toekomstplannen en de financiële status van onze vereniging. Daarom zal o.a. het financiële verslag van seizoen 2019-2020 worden voorgesteld. Voor het eerst sinds lange tijd zullen we ook opnieuw een begroting publiceren voor het seizoen 2020-2021.

AGENDA LEDENVERGADERING:

 1. Welkom
 2. Meldingen B.A.A. - Guido Nuyens
 3. Impact COVID-19 op K.N.K.S.V.
 4. Evaluatie overleg voorzitters scheidsrechtersvereniging - B.A.A.
 5. Wijzingen bestuur K.N.K.S.V.
 6. Toelichting financieel verslag K.N.K.S.V.
 7. Begroting financiën 2020-2021
 8. Lidmaatschap K.N.K.S.V. + verdeling documenten
 9. Fluitjes K.N.K.S.V.
 10. Kalender 2020-2021
 11. Nieuwe scheidsrechters K.N.K.S.V.
 12. Trainingen K.N.K.S.V. starten opnieuw vanaf 16/09/2020
 13. Promoties K.N.K.S.V.
 14. Aankoop nieuwe kledij 'PATRICK'
 15. Varia

Jullie kunnen heel eenvoudig deze ledenvergadering volgen. Je hebt zelf geen camera of microfoon nodig. We proberen de drempel zo laag mogelijk te maken zodat zoveel mogelijk leden de bijeenkomst kunnen volgen.

De ledenvergadering zal georganiseerd worden via Microsoft Teams. Gebruik je een smartphone of tablet? Download dan vooraf de gratis app Microsoft Teams. Gebruik je een laptop of computer? Dan kan je ook volgen via een webbrowser (zoals Google Crome, Mozilla, ...). Ook de app dowloaden is dan een mogelijkheid.

Via onderstaande link kunnen jullie 'inloggen' bij de livegebeurtenis. Onderaan kunnen jullie ook een beknopte handleiding terugvinden die jullie op weg zal helpen om de livegebeurtenis te volgen. Deze handleiding werd vorige week ook al verstuurd per mail door onze secretaris, Steven.

Heb je vragen of kan je niet inloggen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Stef Slegers via het nummer 0476/34 45 54.

Tot vrijdag?

Bestuur K.N.K.S.V.

!!! KLIK HIER OM DE DIGITALE LEDENVERGADERING BIJ TE WONEN !!!