< Terug naar overzicht

BANKET 2018

Het is de hoogste tijd om onze hoogmis van het jaar aan u voor te stellen: het jaarlijkse banket van onze vereniging!

We trekken naar dezelfde locatie als de afgelopen twee jaar: het Molenhof in Ravels zal ons met open armen ontvangen in een schitterende zaal. DJ DIXX zal zorgen voor een spetterende after-party waarbij iedereen de dansbenen nog eens kan losgooien!

Op 17 maart ontvangen wij u en uw partner graag vanaf 18.00 uur voor het aperitief. Deze bubbels zullen worden vergezeld van enkele lekkere, verfijnde hapjes. Na de aperitief bieden wij u volgende menu aan:

Aspergeroomsoep met garnalen

***

Uitgebreid buffet met o.a. pladijs met getomatteerde currysaus, kalkoentournedos Empereur, kabeljauwfilet met garnalensaus, scampi's, speenvarken met picklesmousseline,... . Dit alles zal worden begeleid met warme groenten en aardappelgarnituren.

***

Afsluiten doen we uiteraard met een uitgebreid dessertenbuffet en 'pousse-café'.Wij zorgen dat jullie veilig thuis geraken!

Vanaf middernacht staan er, net als de afgelopen jaren, twee taxibusjes klaar die jullie naar huis brengen wanneer jullie dat willen! We zijn er ons van bewust dat het niet makkelijk is om steeds een bob te moeten vinden. Daarom voorzien wij dit gratis en voor niets! Zo geraakt iedereen VEILIG thuis! Belangrijk hierbij is dat u bij de inschrijving vermeldt dat u naar huis wilt gebracht worden door ons. U geeft dan zelf aan wanneer u wilt vertrekken. Onze chauffeurs rijden u dan graag naar huis!

De prijs voor ons banket: € 55,00 per persoon voor leden en €75,00 per persoon voor niet-leden! Dranken (inclusief de pousse-café) zijn inbegrepen tot u naar huis gaat! Indien jullie graag fluitjes willen inruilen, vergeet dit dan zeker niet te vermelden bij de inschrijving!

Vertel het voort, spreek af met collega’s en schrijf in voor het banket! Inschrijven kan tot en met 4 maart 2018 door op onderstaande link te klikken!


Hopelijk mogen we jullie weer in groten getalen ontvangen!
Tot dan!
Bestuur K.N.K.S.V.

INSCHRIJVEN? KLIK HIER!!