< Terug naar overzicht

Ledenvergadering met GERT VERHEYENOp 22 april staat onze zesde ledenvergadering op het programma. Op 11 maart kon hij er jammer genoeg niet bij zijn, maar deze keer zal hij er zeker en vast zijn!

Met Johan Verbist was het bestuur al zeer tevreden. Maar de gastspreker die we deze keer konden strikken overtrof onze stoutste dromen. Hij speelde 50 keer voor de nationale ploeg, werd 5x landskampioen en scoorde maar liefst 168 doelpunten in de hoogste voetbalklasse. Hij traint momenteel de toekomstige Rode Duivels en is wekelijks te zien als analist/voetbalcommentator op televisie. Jawel, u heeft het goed geraden: niemand minder dan GERT VERHEYEN zal aanwezig zijn op onze ledenvergadering!

Omdat dit een speciale ledenvergadering is én omdat we zo’n schitterende gastspreker hebben kunnen strikken, stellen we de ledenvergadering voor 1 keer open!

Concreet wil dit zeggen dat elk lid dat aanwezig is, één extra persoon mag meenemen. Dat kan je partner zijn, maar dat ook je zoon, dochter, neef, beste vriend, collega, … zijn. Inschrijven is wel verplicht via de website! Leden betalen zoals steeds €5,00 om de hele avond naar believen te drinken. Niet-leden betalen hier €10,00 voor.

Het begint stilaan een traditie te worden: maar ook deze keer voorzien we een prijsvraag waar je weer een leuke prijs mee kan winnen! De prijsvraag voor deze ledenvergadering gaat als volgt:

Gert Verheyen speelde 50 keer voor onze nationale ploeg. Coach tijdens zijn debuut was Paul Van Himst. België verloor jammer genoeg met 3-1 van Denemarken. Gert maakte tijdens zijn debuut geen doelpunt. In de volgende wedstrijd scoorde hij wel zijn eerste voor de Duivels. Tegen wie speelde ze toen én hoeveel was de eindscore van deze wedstrijd?

Inschrijven is de boodschap! OPGELET: WAS JE AL INGESCHREVEN VOOR DE LEDENVERGADERING VAN 11 MAART? DAN MOET JE TOCH NOG EENS OPNIEUW INSCHRIJVEN VOOR DEZE LEDENVERGADERING!

Tot dan!