LEDENVERGADERING 3 - vrijdag 6 maart 2020

Op vrijdag 6 maart 2020 organiseren we de derde ledenvergadering van het seizoen. Plaats: de Heischuur in Oosthoven. We verwelkomen jullie graag om 20.00 uur voor een boeiende avond, afgesloten door enkele kanjers van gastsprekers.

De ledenvergaderingen verlopen ook dit seizoen zoals gekend. Er zal steeds een snack voorzien worden en dranken zijn te verkrijgen aan de zeer democratische prijzen van één en twee euro.

GASTSPREKERS: het Provinciaal Comité bezoekt onze vriendenkring!
Na het offiële gedeelte verwelkomen we vanavond een afvaardiging van het provinciaal comité bij onze scheidsrechtersvereniging. Niemand minder dan Bart Timmermans (voorzitter), Stan Elst (ondervoorzitter) en Danny Faes (lid P.C. - club Merksplas SK) komen een uiteenzetting geven over de werking van het tuchtcomité, ook wel de groene tafel genoemd. Aan de hand van een interessante presentatie stellen zij hun nieuwe manier van werken aan ons voor. Ook wij, scheidsrechters, spelen een heel belangrijke rol in hun werking. Zo zullen zij een met concrete voorbeelden aanhalen hoe belangrijk het is dat een scheidsrechter aanwezig is op de zitting (na oproeping). De tips en tricks die zij deze avond met ons zullen delen wil je absoluut niét missen! Uiteraard is er ook ruimte voor vragen.

Agenda (onder voorbehoud):
Verwelkoming
Voorstelling nieuwe scheidsrechters K.N.K.S.V.
Meldingen B.A.A. - Guido Nuyens
Evaluatie Zaalvoetbaltornooi R.U. - 28/12/2019
Evaluatie Nieuwjaarsreceptie K.N.K.S.V. - 24/01/2020
Banket 70 jaar K.N.K.S.V. - 21/03/2020 Kienavond 2 - 24/04/2020 Seizoensafsluiter K.N.K.S.V. - 21/06/2020 Rekrutering
Provinciaal comité - gastsprekers


Hopelijk mogen we jullie weer in grote getale ontvangen. De deuren openen om 19.15 uur. Tot dan?

Bestuur K.N.K.S.V