< Terug naar overzicht

Eerste ledenvergadering

Op vrijdag 21 september 2018 staat de eerste ledenvergadering van het seizoen 2018-2019 op de agenda. We verwelkomen jullie graag massaal in zaal Reynaert te Vosselaar (Maurits Pottersstraat, 2350 Vosselaar). Start omstreeks 20.00 uur!

De ledenvergaderingen zien er dit seizoen ongeveer hetzelfde uit als de afgelopen jaren. Er zal steeds een snack voorzien worden en dranken zijn nog steeds te verkrijgen aan de zeer democratische prijzen van één en twee euro.

Vanaf vrijdag zal er ook een nieuw agendapunt verschijnen: theoretische vragen. Op de testen die eind augustus hebben plaatsgevonden was een groot deel van de scheidsrechters jammer genoeg niet geslaagd voor het theoretische luik. De herkansingen komen eraan: tijd om er voor te zorgen dat dan wél iedereen zal slagen voor het examen. Opleider Guido Nuyens heeft alle examenvragen van de testen ondertussen doorgestuurd naar onze leden. Dat, aangevuld met nieuwe vragen zullen elke vergadering kort besproken worden. Geen lange cursus, nee! Kort, bondig en duidelijk zodat iedereen op de hoogte is van de nieuwste reglementen en uitzonderingen. Een meerwaarde voor elke scheidsrechter!

AGENDA
1. Verwelkoming
2. Meldingen B.A.A. – Guido Nuyens
3. Voorstelling seizoen 2018 – 2019
4. Herfstactiviteit – 24/11/2018
5. Trainingen
6. Vlaaienverkoop 2018
7. Theoretische vragen
8. Vragenronde

Tot slot is het ook mogelijk om je scheidsrechterskaart af te halen en je lidmaatschap voor KNKSV te verlengen. Daarnaast zijn er weer GRATIS wedstrijdkaartjes voor leden, kan je materiaal aankopen en is er een mogelijkheid om PATRICK-kledij te bestellen aan 40% korting.

Deuren openen om 19.15 uur. Vanaf dan is het mogelijk om je documenten af te halen en je lidmaatschap te verlengen.

Tot dan!

Bestuur K.N.K.S.V