Verleng nu je lidmaatschap bij K.N.K.S.V.!

Beste leden,

Sinds half maart volgen we als bestuur actief de ontwikkelingen van COVID-19 op en de te volgen maatregelen die worden opgedragen door de verschillende overheden. Deze richtlijnen zijn vanzelfsprekend bepalend voor onze vereniging. Vandaar dat we de afgelopen maanden niet veel meer hebben kunnen organiseren. Zo werd o.a. het banket en de seizoensafsluiter afgelast. Maar ook initiatieven om geld in kas te brengen werden noodgedwongen geannuleerd. Gelukkig hebben we bij jullie het begrip en de flexibiliteit gevonden.

Voor het seizoen 2020-2021 werken we momenteel hard aan alternatieve activiteiten en bijeenkomsten, al hopen we dat het coronavirus snel onder controle is en we weer, zoals vroeger, fysieke bijeenkomsten kunnen organiseren. Als bestuur blijven we functioneren en gaan vol goede moed het nieuwe seizoen in!

De tijd van het jaar is dan ook aangebroken om je lidmaatschap te verlengen. De bijdrage is, zoals elk jaar, 25 euro. Normaal kan je de bijdrage betalen op de eerste provinciale cursus, waar je dan ook meteen je nieuwe scheidsrechterskaart kan ontvangen. Vermits die dit jaar niet fysiek kan plaatsvinden kan je vanaf nu online je lidmaatschap verlengen!

Hoe verleng ik mijn lidmaatschap?

  1. Vul het online formulier in door onderaan te klikken op de knop 'KLIK HIER OM JE LIDMAATSCHAP TE VERLENGEN'.
    1. Vul je gegevens (naam, adres, telefoonnummer, ...) in. Dan controleren wij of alle gegevens op onze ledenlijst nog correct zijn.
    2. In de loop van de maand september (nadat wij zelf de scheidsrechterskaarten hebben ontvangen) komt er een bestuurslid graag bij je langs, op een corona-veilige manier, om de documenten te overhandigen. We brengen ook graag gratis wedstrijdkaartjes voor je mee. Een voorbeeld van deze wedstrijdkaartjes kan je verder in deze nieuwsbrief ontdekken.
    3. Er zijn enkele mutualiteiten die tussenkomen in het lidgeld voor een sportvereniging. Wil je een attest ontvangen dat je kan binnenbrengen bij jouw mutualiteit? Geef dan aan bij welke mutualiteit je bent aangesloten. Onze secretaris Steven zal een ingevuld formulier bezorgen per post!
  2. Na het invullen van het online formulier krijg je een automatische mail met onze rekeningnummer. Je mag het lidgeld bij gelegenheid overschrijven op onze rekening. Een bestuurslid zal na betaling contact met je opnemen wanneer hij/zij kan langskomen!

Heb je verder nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Blijf gezond en tot binnenkort!

Bestuur K.N.K.S.V.

KLIK HIER OM JE LIDMAATSCHAP TE VERLENGEN!