< Terug naar overzicht

22 januari 2016: Nieuwjaarsreceptie

Het einde van 2015 komt steeds dichter bij. De feestdagen staan voor de deur en de voorbereidingen voor alle festiviteiten worden vast en zeker gemaakt. Geniet van de laatste dagen, maak er prettige feestdagen van en zet het nieuwe jaar fantastisch in!

Wanneer deze leuke dagen zijn gepasseerd willen ook wij graag samen klinken op het nieuwe jaar. Op 22 januari staat onze nieuwjaarsreceptie op het programma! In D’Achtste Zaligheid te Lille verwelkomen we jullie graag, samen met jullie partner, vanaf 20u00.

Op het menu: een uitgebreid buffet met verschillende gerechtjes! Zo zal er al zeker overheerlijke erwtensoep met rookworst zijn. Daarnaast voorzien we nog verschillende soorten paté, gemarineerde zalm en een gerookte ham. Rundscarpaccio met pesto en vitello tonato maken het buffet compleet.

Bij goed weer maken we het ook buiten graag gezellig. Een jeneverbar met verschillende jenevers en glühwein mogen daar niet bij ontbreken. De terrasverwarmers zorgen ervoor dat jullie geen kou zullen lijden! Al kan je misschien best iets warm aantrekken als je aan onze jeneverbar wil passeren.

Voor dit alles vragen we een spotprijs van €15,00 per persoon! De bubbels bij aanvang van de receptie, het lekkere eten, de jenevers, glühwein en alle drankjes die jullie willen nuttigen zijn inbegrepen in de prijs*!

Zoals vorig jaar kunnen jullie ook dit jaar weer naar huis gaan met een fles bubbels. Raad bij de inschrijving naar het aantal aanwezigen op onze nieuwjaarsreceptie! Zijn er meerdere correcte antwoorden? Hij/zij die het eerste heeft ingeschreven wint!

Snel inschrijven is dus de boodschap: vul onderstaand formulier in voor 16 januari 2016. Dan ontmoeten we elkaar graag om samen het jaar feestelijk in te zetten!

Hopelijk tot dan!

drank niet inbegrepen, einde voorzien om middernacht.