25 januari 2019: Nieuwjaarsreceptie

Het einde van 2018 komt steeds dichter bij. De feestdagen staan voor de deur en de voorbereidingen voor alle festiviteiten worden vast en zeker gemaakt. Geniet van de laatste dagen, maak er prettige feestdagen van en zet het nieuwe jaar fantastisch in!

Wanneer deze leuke dagen zijn gepasseerd willen ook wij graag samen klinken op het nieuwe jaar. Op vrijdag 25 januari staat onze nieuwjaarsreceptie op het programma! In school De zonnewijzer in Ravels verwelkomen we jullie, samen met je partner, vanaf 19.30 uur.

Net zoals vorig jaar verwelkomen met de nodige bubbels (of een alcoholvrije drankje) en verwennen we jullie tussen 20.00 uur en 23.00 uur met verschillende hapjes en lekkernijen. De officiële receptie sluiten we af om 23.00 uur. (Geen nood, je hoeft nog niet naar huis. De bar blijft nog even geopend!).

Voor deze receptie vragen we een bijdrage van €5,00 per persoon!Je hoeft dus eigenlijk maar 1 fluitje in te zetten om de receptie gratis bij te wonen. Er is dus geen enkele reden om afwezig te blijven!

Zoals vorig jaar kunnen jullie ook dit jaar weer naar huis gaan met een fles bubbels. Gok bij inschrijving naar het aantal aanwezigen op onze nieuwjaarsreceptie en wie weet win jij een fles Champagne. Zijn er meerdere correcte antwoorden? Hij/zij die het eerste heeft ingeschreven wint!

Snel inschrijven is dus de boodschap. Inschrijven kan tot 20 januari 2019. Klik op onderstaande link om naar de inschrijvingspagina te gaan. Opgelet: indien je graag een fluitje wil inzetten vergeet dit dan niet te vermelden!

Hopelijk tot dan!
Bestuur K.N.K.S.V.

Adres school de zonnewijzer: grote baan 78, 2380 Ravels
Parking: Oprit van de school bevindt zich tussen de aldi en de delhaize.


Inschrijvingslink: KLIK HIER!