Nieuwjaarsreceptie - vrijdag 27 januari 2023

Het einde van 2022 komt steeds dichter bij. De feestdagen staan voor de deur en de voorbereidingen voor alle festiviteiten worden vast en zeker gemaakt. Geniet van de laatste dagen, maak er prettige feestdagen van en zet het nieuwe jaar fantastisch in!

Wanneer deze leuke dagen zijn gepasseerd willen ook wij graag samen klinken op het nieuwe jaar. Op vrijdag 27 januari 2023 staat, na alle corona-ellende, eindelijk opnieuw een fysieke nieuwjaarsreceptie op het programma! In verenigingslokaal Heieinde te Vosselaar verwelkomen we jullie, samen met je partner, heel graag vanaf 19.00 uur.

Zoals jullie ondertussen van ons gewoon zijn verwelkomen we jullie met de nodige bubbels (of een alcoholvrije drankje) en verwennen we jullie vanaf 19.30 uur met verschillende hapjes en lekkernijen (lees: vooraf eten is niet noodzakelijk). De officiële receptie sluiten we af om 23.00 uur. (Geen nood, je hoeft nog niet naar huis. De bar blijft nog even geopend!).

Voor de receptie vragen we een bijdrage van €5,00 per persoon! Je hoeft dus eigenlijk maar 1 fluitje in te zetten om de receptie gratis bij te wonen. Er is dus geen enkele reden om afwezig te blijven!

Snel inschrijven is dus de boodschap. Inschrijven kan tot 20 januari 2023. Klik op onderstaande link om naar de inschrijvingspagina te gaan. Opgelet: indien je graag een fluitje wil inzetten vergeet dit dan niet te vermelden!

Hopelijk tot dan!
Bestuur K.N.K.S.V.

Parkeren kan aan vrijetijdshuis de Moer geleden in Sint-Jozefstraat 45 te 2350 Vosselaar


Inschrijvingslink: KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!.