PROVINCIALE CURSUS 2 - 29/10/2020 - 20.00 uur - UITGESTELD

Beste leden,

De ministers van de Vlaamse Regering kondigden gisterenavond nieuwe maatregelen aan in de strijd tegen het coronavirus. Ook voor het voetbal zijn de maatregelen bijgesteld: vanaf vrijdag zijn ook wedstrijden bij de U15 en U17 niet meer toegelaten.

Ook evenementen zijn tot nader order verboden. Omdat gemeente Vosselaar de maatregelen al laat in gaan op woensdag 29 oktober 2020 is het voor ons niet meer mogelijk om de tweede provinciale cursus te organiseren vanuit zaal Reynaert. Het bestuur is van mening dat het momenteel niet verstandig zou zijn om de digitale provinciale cursus te organiseren vanuit een woonkamer, waar afstand houden niet mogelijk is zoals in zaal Reynaert.

Naar aanleiding van deze twee gevolgen (geen voetbal meer, geen locatie meer) heeft het bestuur beslist , in samenspraak met verantwoordelijke opleider Guido Nuyens, om de tweede provinciale cursus voorlopig te annuleren en te verplaatsen naar een later moment. We communiceren zo snel mogelijk wanneer de digitale cursus wel zal plaatsvinden. We houden hierbij rekening met de heropstart van het voetbal.

Onze gezondheid gaat momenteel voor, dat is het allerbelangrijkste. Zorg goed voor elkaar en wees voorzichtig.

Bestuur K.N.K.S.V.