Seizoensafsluiter - zondag 19 juni 2022

Na enkele coronajaren kunnen we eindelijk terug het seizoen in stijl afsluiten met een spetterende seizoensafsluiter. Na het succes van 2015 en 2016 hebben we opnieuw gekozen voor een fietstocht met aansluitende barbecue. Enkele leden hebben weer een leuke fietstocht in elkaar gestoken van ongeveer een kleine 60 kilometer. Ik hoor je denken: 60 KILOMETER?! Geen nood! We rijden op een rustig tempo en stoppen vaak om onze dorst te lessen. ’s Avonds schuiven we aan voor een overheerlijke barbecue waar we nog uitgebreid kunnen napraten over het voorbije seizoen.

Geen fietsliefhebber? Geen probleem! Vanaf 15.00 uur ben je ook welkom voor de barbecue. Bovendien zijn inwonende kinderen ook van harte welkom! We voorzien de nodige kinderanimatie zodat de kinderen zich kunnen uitleven terwijl wij op het hopelijk zonovorgeten terras genieten van een drankje.

De fietstocht vertrekt en eindigt aan de kantine van FC Gierle. Ook de barbecue gaat door aan de terreinen van FC Gierle.

PRAKTISCH:
Samenkomst: 09.30 uur @ Kantine FC Gierle
We verwelkomen jullie met een heerlijke koffiekoek.
Vertrek: 10.00 uur
We vertrekken rond 10.00 uur voor een fietstocht richting Herentals. Om het uur proberen we een stop in te lassen waar onze eigen volgwagen jullie zal verblijden met een drankje (frisdrank, water, bier, …). Ook voorzien we verschillende stukken fruit om de kleine honger te stillen.
Picknick: 12.00 uur
Rond de middag voorzien we picknick in de buurt van de toeristentoren van Herentals.
Aankomst: +- 16.00 uur
We verwachten rond 16.00 uur terug te zijn, om wat later aan te schuiven aan de heerlijke barbecue.
BARBECUE! 17.00 uur
We genieten van een heerlijke barbecue van BBQ & Ribs. Een mix van hamburgers, worst, saté, ribbekes, varkenshaasje, papillot van zalm, ... Er is keuze genoeg! Een uitgebreid groentebuffet en stokbrood kan en mag uiteraard niet ontbreken. Afsluiten doen we met een lekker ijsje.

De prijs voor dit alles?

- Kom je fietsen én barbecueën? Dan betaal je €17,50
- Kom je enkel mee barbecueën? Ook dan betaal je €17,50
- Er is dus geen enkele reden om niet mee te gaan fietsen!
(Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10,00.)

Dus schrijf je samen met je partner als de bliksem in! Vergeet zeker niet te vermelden of je heel de dag mee gaat of enkel mee aanschuift voor de barbecue.

Hopelijk mogen we jullie ontvangen op deze spetterende activiteit! Inschrijven kan tot en met 8 juni 2022.

Bestuur K.N.K.S.V.

!! KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE SEIZOENSAFSLUITER !!