< Terug naar overzicht

Arbitreren in het buitenland? Het kan!

Recent hebben wij een bericht gekregen van Mitch Das, collega-scheidsrechter en Belgisch verantwoordelijke van Tournaments Abroad. Deze organisatie geeft scheidsrechters de kans om unieke ervaringen op te doen in het buitenland op prestigieuze jeugdtornooien met

“Tournaments Abroad is het grootste scheidsrechternetwerk ter wereld en probeert al jaren gemotiveerde scheidsrechters en controleurs ervaringen mee te geven op internationale jeugdtornooien in diverse landen. Als Belgisch verantwoordelijke is het mijn taak om deze organisatie bekendheid te geven bij de scheidsrechters in België en in het bijzonder in Vlaanderen. Sinds enkele maanden vorm ik met enkele Nederlandse collega’s Tournaments Abroad Nederland & België, van waaruit wij scheidsrechters de kans geven om (een) unieke ervaring(en) te beleven op hoogstaand internationaal niveau en om zo verder te ontwikkelen als scheidsrechter.

Meer info Tournaments Abroad : www.refereeabroad.com

In Nederland is Tournaments Abroad al beter bekend aangezien zij al enkele jaren begeleiding voorzien en door de ‘minimale’ taalbarrière zou het mooi zijn om op dit succes verder te borduren in België. Wij sturen deze zomer scheidsrechters naar 4 van de grootste tornooien in Europa, namelijk de Ibercup Estoril in Portugal, de Paris World Games in Frankrijk, de Ibercup Barcelona in Spanje en de Ibercup Scandinavia in Denemarken. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als enkele Belgische gemotiveerde scheidsrechters daar mogen uitblinken. En dan kom ik naadloos bij u terecht!

Ben je een gemotiveerde scheidsrechter, assistent-scheidsrechter of controleur? Heb je interesse om deze zomer onder de Spaanse zon te fluiten, assistent-scheidrechter te zijn met zicht op de Eifeltoren of controle te doen bij een wedstrijd tussen Liverpool FC en Atletico Madrid? Dit is je kans! Schrijf je in via onderstaand formulier, het eerste weekend van februari maken wij de selectie voor de beschikbare plaatsen. Wil je meer info? Kijk dan zeker naar het inschrijvingsformulier of stuur je vragen naar mij persoonlijk of naar Tournaments Abroad Nederland & België via facebook of mail.

Inschrijvingsformulier:
https://docs.google.com/forms/d/1OsXLj580Ko-rzCnbapVOZHnzmjKoHH43UUcEMiNq_LE/edit

Contactgegevens Mitch Das:
www.facebook.com/mitch.das
mitchdas@msn.com

Contactgegevens Tournaments abroad Nederland & België:

www.facebook.com/scheidsrechterTournamentsAbroadNLBE
dutchreferee.ta@gmail.com

Hopelijk tot binnekort!