K.N.K.S.V. Start met trainingssessie vanaf mei 2024

K.N.K.S.V. is verheugd aan te kondigen dat de trainingen voor het nieuwe seizoen weer van start gaan! Na een korte bevraging onder onze leden bleek dat er al veel interesse is om de voorbereiding op het nieuwe seizoen te beginnen. Daarom organiseren we onze eerste training op maandag 6 mei 2024.

De trainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus, dus iedereen is van harte welkom om deel te nemen. Het maakt niet uit of al een goede conditie hebt of nog net niet. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en plezier heeft tijdens de sessies.

Om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van de trainingsafspraken, hebben we een WhatsApp-trainingsgroep opgezet. Wil je graag meedoen met de trainingen en op de hoogte blijven van alle activiteiten? Neem dan contact op met bestuurslid Koen Van Zele via 0475 84 22 38 of stuur een e-mail naar koenvanzele@hotmail.com, dan voegen we je toe aan de WhatsApp-groep.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij de training! Zorg ervoor dat je je sportkleding en een goede dosis energie meeneemt. Ook een kleedkamer is voorzien.

Tot dan!