< Terug naar overzicht

Weekend K.N.K.S.V. - DEFINITIEVE PLANNING! - Inschrijven kan nog steeds!

Op 22, 23 en 24 september trekken we met onze scheidsrechtersvereniging weer op weekend. Deze keer trekken we naar Zeeland! Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland en is centraal gelegen in de Nederlandse provincie. In dit schitterend stadje met oude stadskern en kleine grachten zullen we overnachten in het Van der Valk Hotel .

Op vrijdagavond zullen we ontvangen worden voor een 3-gangen keuzediner (inclusief dranken). Het keuzemenu zal na de inschrijving begin september worden doorgestuurd. Na het diner gaan we uiteraard nog niet slapen: het bestuur zorgt voor een leuke activiteit om de eerste avond af te sluiten.

Op zaterdag vertrekken we (na een uitgebreid ontbijt) met de fiets. Voor zij die niet graag fietsen: uiteraard is volgen met de wagen ook toegelaten! We ontdekken de mooie streek van Zeeland en stoppen onderweg geregeld om iets te drinken, te eten of iets te bezichtigen. Zo brengen we in de voormiddag een bezoek aan een authentieke klompenfabriek, lunchten we 's middags aan een Rozentuin (met gidsbezoek) en sluiten we de namiddag af met een bezoek aan een plaatselijke brouwerij. We hopen dan ook dat we een plezante fietstocht in elkaar hebben gebokst! Indien je niet in de mogelijkheid bent om eigen fietsen mee te brengen kunnen er aan het hotel fietsen worden gehuurd. Je kan dit aangeven bij inschrijving, wij maken het dan graag voor jullie in orde.

Op zaterdagavond staat er een Live Cooking Buffet op het programma (inclusief dranken). Nadat we onze buikjes hebben rond gegeten trekken we naar een gezellige, aparte zaal waar we nog zorgen voor de nodige sfeer en gezelligheid (ambiance verzekerd!)

Op zondag hebben jullie 2 mogelijkheden. Of je vertrekt na het ontbijt terug richting de Kempen of je neemt nog deel aan de zondagactiviteit. Deze activiteit zal ongeveer tot 14 uur duren. We vertrekken namelijk met een boot en gaan op zeehondensafari! Een activiteit die je niet wilt missen!

Het belooft dus weer een fantastisch weekend te worden! We hebben op deze moment een x-aantal kamers in optie genomen. Het is dus belangrijk dat je snel inschrijft!

Onderstaande prijzen gelden voor het weekend. Alles in het hotel is inbegrepen (2x diner inclusief dranken, 2x ontbijt, 2x overnachting) alsook de activiteiten die we op zaterdag en zondag zullen doen. Ook het middageten op zaterdag is inbegrepen in de prijs (broodjesmaaltijd met soep). De drankjes die je consumeert tijdens de fietstocht en de huur van fietsen zijn niet inbegrepen.

1 PERSOONSKAMER: € 280,00 per persoon
2 PERSOONSKAMER: € 190,00 per persoon
3 PERSOONSKAMER: € 160,00 per persoon.
Huur fiets: € 11,00
Huur elektrische fiets: € 22,00.

Indien je alleen mee wil gaan en je het niet erg vindt om bijvoorbeeld met 2 andere collega’s op een kamer te slapen mag je dit zo aanduiden. Dan zoeken wij de gepaste kamergenoten zodat iedereen een fantastisch weekend zal beleven!

Schrijf nog snel in! Want op 21 augustus sluiten we de inschrijvingslink! Inschrijven: KLIK HIER!