4 tot 6 oktober 2019: WEEKEND KNKSV

In het seizoen 1949-1950 werd onze Koninklijke Noord-Kempische Scheidsrechtersvereniging opgericht. We bestaan dit jaar dus 70 jaar! Zoals reeds aangekondigd gaan we dit op gepaste wijze vieren in het weekend van 4 t.e.m. 6 oktober 2019. Net als tweejaar geleden gaan we met onze vereniging op weekend.

We trekken dit jaar richting de kust/westhoek van ons land. We ontdekken enkele parels van onze kust en gaan zaterdag de westhoek verkennen. Aan het exacte dagprogramma wordt momenteel nog hard gewerkt. Zeker is wel dat we op zaterdagochtend met de bus worden opgehaald voor een toer door de Westhoek. We passeren langs enkele monumenten/musea die ons vast en zeker meer zullen vertellen over ‘den oorlog’. Daarnaast voorzien we ook enkele luchtige activiteiten: een brouwerij bezoek of een plaatselijke koekjesfabriek behoren tot de mogelijkheden.

Omdat we pas concrete ‘daguitstapplannen’ kunnen maken van zodra we precies weten met hoeveel personen we zijn.Met het hotel hebben we ondertussen wel de nodige afspraken gemaakt. Inschrijven kan dan ook vanaf nu door een mail te sturen naar stef.slegers@knksv.be! Het hotel houdt momenteel 20 kamers voor ons gereserveerd tot en met maandag 15 juli 2019. Inschrijven kan dus TOT EN MET ZATERDAG 13 JULI 2019.

We stellen ons hotel bij deze graag aan jullie voor. HOTEL LE PARISIEN te Oostende is een charmant en stijlvol (klein) hotel met 24 verzorgde en moderne kamers, gelegen in het hartje van Oostende. Deze kamers zijn ondergebracht in een prachtig herenhuis, dat sinds 2005 een beschermd monument is. Aan het hotel is een kleine bistro/restaurant, dat de uitbaters tijdens het weekend exclusief voor ons reserveren en beschikbaar stellen voor het avondmaal en enkele leuke activiteiten!

HET PROGRAMMA:
VRIJDAG 4 OKTOBER 2019

Op vrijdag 4 oktober 2019 wordt iedereen ten laatste verwacht om 18.30 uur in Oostende. Liefhebbers kunnen ’s morgens al afzakken om bv. de koning der badsteden te ontdekken of een fietstocht te maken. Om 19.00 uur worden we verwacht in de bistro (die dus exclusief voor ons gereserveerd is) voor het aperitief. De chef verwent ons die avond met een 3-gangenmenu. Dranken (aperitief, frisdranken, wijnen, gewone bieren, …) zijn inbegrepen van 19.00 uur tot en met 24.00 uur.

Lekkere, verse tomatensoep
***
Vispannetje met verse groentjes en puree OF Vlaamse stoofcarbonnade met verse groenten en puree
***
Dessertbord vergezeld van koffie of thee


Aansluitend op het diner voorzien we een verrassende activiteit om de avond gezellig mee te vullen, terwijl we verder genieten van een al dan niet alcoholisch drankje!

ZATERDAG 5 OKTOBER 2019

Op zaterdag 5 oktober 2019 ontwaken we met een uitgebreid ontbijtbuffet. Na het ontbijt pikt de bus ons op voor een dagje ‘WESTHOEK’. Het exacte programma maken we zeer binnenkort bekend. ’s Avonds arriveren we rond 18.00 uur terug in het hotel zodat iedereen zich kan opfrissen en zich kan klaarmaken voor een fantastisch diner. Ook hier zijn dranken van 19.00 uur tot en met 24.00 uur inbegrepen.

Oostendse garnaalkroketten OF Vierkazenkroketten
***
Verse kabeljauw met warme groentjes en Gratin Dauphinois OF Ossenhaas met warme groentjes en Gratin Dauphinois
***
Grote verjaardagstaart ’70 JAAR K.N.K.S.V.’ vergezeld van koffie of thee


Aansluitend zetten we het verjaardagsfeest verder in de bistro met een leuke activiteit!

ZONDAG 6 OKTOBER 2019

Op zondag 6 oktober 2019 schuiven we ’s ochtends onze voetjes weer onder tafel voor een lekker ontbijt. Aansluitend voorzien we, voor zij die nog niet naar huis willen, een afsluitende activiteit. Al kan/mag iedereen op zondag zelf bepalen wanneer ze terug richting de Kempen rijden. Vorig weekend trokken we met de boot richting de zeehonden. Wat de activiteit precies zal zijn, kunnen we nog niet meegeven. We hopen iets kunnen regelen met lekkere, kraak verse grijze garnalen! Meer info volgt snel!

DE KOSTPRIJS
VOLGENDE ZAKEN ZIJN INGEBREPEN:
• 2 overnachtingen met ontbijt
• Vrijdagavond: menu incl. dranken (geen zware bieren/sterke drank) van 19.00 uur tot 24.00 uur
• Zaterdag daguitstap met bus, incl. inkomgelden van te bezoeken activiteiten
• Zaterdagavond: menu incl. dranken (geen zware bieren/sterke drank) van 19.00 uur tot 24.00 uur
• Zondag dagactiviteit, incl. inkomgelden van de te bezoeken activiteit

VOLGENDE ZAKEN ZIJN NIET INBEGREPEN:
• Drankjes tussen 24.00 uur en 19.00 uur (met uitzondering van het ontbijt en een eventuele brouwerijbezoek)
• Souvenirs

TARIEVEN:
2 PERSOONKAMER: € 395,00/KOPPEL (€ 197,50 pp)
1 PERSOONSKAMER: € 225,00/PERSOON

Ben je alleen en slaap je graag op een tweepersoonskamer met een ander lid van onze vereniging? Laat het ons weten!!

INSCHRIJVEN: VOOR ZATERDAG 13 JULI 2019 VIA STEF.SLEGERS@KNKSV.BE!