< Terug naar overzicht

Wijndegustatie
Vrijdag 05 april 2019

WIJNDEGUSTATIE MET 3-GANGENMENU

Op vrijdag 5 april 2019 zou normaal onze jaarlijkse QUIZ plaatsvinden. Wegens een dubbele boeking van de zaal hebben we deze jammer genoeg moeten verplaatsen naar het najaar. Maar: niet getreurd! We voorzien een andere super, plezante activiteit!

Op voorstel van enkele leden organiseren we op vrijdag 5 april 2019 een wijndegustatie-avond voor onze leden en partners in samenwerking met Wijnhandel Fleur De Bruyere uit Weelde. Zij zullen ons (met max. 40 personen) ontvangen en laten genieten van een avond wijn proeven. Uiteraard kan een lekkere driegangenmenu niet ontbreken.

We zijn welkom om 19.30 uur en zullen worden ontvangen met een bruisend aperitiefje met 2 hapjes. Daarna degusteren we 8 witte en rosé wijnen. U kan en mag er eentje kiezen die u graag wil nuttigen bij het voorgerecht (= visgerecht naargelang het seizoen). Daarna worden er 8 rode wijnen aan ons voorgesteld en kunnen we deze proeven. De lekkerste drinkt u bij het voorgerecht (= vleesgerecht naargelang het seizoen). Ten slotte serveert men ons 3 zoete wijnen en porto, waarvan we kunnen genieten bij het dessert. We sluiten de avond met een tas koffie of thee, waar uiteraard een koekje niet zal ontbreken.

Er zal de hele avond water beschikbaar zijn op de tafels. Opgelet: er zijn geen bieren of frisdranken beschikbaar). Het einde is voorzien rond 23.00 uur.

Kostprijs voor een gezellige avond wijnproeven met de scheidsrechtersvereniging: € 50,00 per persoon.
INBEGREPEN IN DE PRIJS: een waardebon van € 20,00 om wijn aan te kopen!
Inschrijven kan vanaf nu tot en met 26/03/2019 via onderstaande link! Meer info kan je bekomen bij Steven De Vos!
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!