CORONA-UPDATE: Algemene vergadering K.N.K.S.V. - 15 mei 2020 - UITGESTELD

Beste leden,

Het zijn vreemde tijden. Eerst en vooral hopen we dat jullie, je familie, je vrienden, ... gezond en wel zijn. Onze fantastische hobby, de arbitrage, ligt momenteel volledig stil. Het is afwachten wanneer het voetbal terug zal opgestart worden... Hopelijk is deze crisis snel achter de rug en kunnen we opnieuw de wei in, familie bezoeken, vrienden ontvangen, ...

Uitzonderlijke tijden vragen uitzonderlijke maatregelen. Voor het eerst in de geschiedenis van K.N.K.S.V. heeft het bestuur een digitale bijeenkomst gehad. Afgelopen maandag, 20 april 2020, staken wij de virtuele koppen bij elkaar. We concludeerden dat het nog niet mogelijk zal zijn om op vrijdag 15 mei 2020 een algemene vergadering te organiseren. Daarom werd beslist om deze algemene vergadering tot nader bericht uit te stellen. We kijken uit naar de maatregelen die genomen zullen worden op de veiligheidsraad. Afhankelijk van de beslissingen die daar genomen worden, zullen we snel communiceren wanneer we de algemene vergadering wél zullen plannen.

Over de seizoensafsluiter hebben we nog geen beslissing genomen. Ook hiervoor kijken we uit naar de aanbevelingen van de federale regering. Eén ding is wel zeker: we gaan géén risico nemen. Indien het afgeraden wordt om dit evenement te organiseren... zal ook de seizoensafsluiter niet doorgaan. Over 3 weken steken we de virtuele koppen opnieuw bij elkaar en verwachten we duidelijkheid.

Moesten jullie nog bijkomende vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Stay save!

Bestuur K.N.K.S.V.