< Terug naar overzicht

BANKET 2019 - NIEUWE LOCATIE!

Het is de hoogste tijd om jullie uit te nodigen voor dé activiteit van het jaar: HET BANKET van onze vereniging!

Voor het eerst trekken we dit jaar naar feestzaal ROOSEKES BREEM te Vosselaar. Zij zullen ons met open armen ontvangen op een gezellige locatie. Na het diner, de officiële speeches en de huldiging van de gevierde zorgt DJ KOEN voor een spetterende afterparty. Gooi die dansbenen al maar los!

Op 16 maart 2019 ontvangen wij u en uw partner graag om 18.30 uur voor het aperitief. Deze bubbels (of een non-alcoholisch alternatief) worden vergezeld van wat knabbels. Eens aan tafel zullen zij ons verwennen met volgend menu.

Lekkere soep, aan tafel geserveerd.

***

Uitgebreid en verfijnd WINTER BBQ-buffet, geserveerd in de wintertent. Deze WINTER BBQ zal verzorgd worden door ‘De Open Keuken’. Zij voorzien enkele grote stukken vlees die zij ter plaatsen zullen versnijden voor ons. Enkele lekkernijen die zij zeker zullen meebrengen: Gamba met spek, zalm, entrecote, boerenlapje, beuling, breydelspek, ... . Dit alles zal worden vergezeld van een warm groentebuffet met o.a. bakpatatjes, boontjes met champignons, Romanesco en witte bloemkool, courgettevink met asperges, ... en nog veel meer! Uiteraard mag een broodbuffet en bijhorende warme en koude sauzen niet ontbreken.

***

Afsluiten doen we uiteraard met een dessertenbuffet en 'poussecafé'.Wij zorgen dat jullie veilig thuis geraken!

Vanaf middernacht staan er, zoals de afgelopen jaren, twee auto’s van 9 personen klaar die jullie naar huis brengen wanneer jullie dat willen! We zijn er ons van bewust dat het niet makkelijk is om steeds een bob te moeten vinden. Daarom voorzien wij dit gratis en voor niets! Zo geraakt iedereen VEILIG thuis! Belangrijk hierbij is dat u bij de inschrijving vermeldt dat u naar huis wilt gebracht worden door ons. U geeft dan zelf aan wanneer u wilt vertrekken. Onze chauffeurs rijden u dan graag naar huis!

De prijs voor ons banket: € 50,00 per persoon voor leden en €75,00 per persoon voor niet-leden! Dranken (inclusief de pousse-café) zijn inbegrepen tot u naar huis gaat! Indien jullie graag fluitjes willen inruilen, vergeet dit dan zeker niet te vermelden bij de inschrijving!

Vertel het voort, spreek af met collega’s en schrijf in voor het banket! Inschrijven kan tot en met 4 maart 2018 door op onderstaande link te klikken!


Hopelijk mogen we jullie weer in groten getalen ontvangen!
Tot dan!
Bestuur K.N.K.S.V.

INSCHRIJVEN? KLIK HIER!!