BANKET 70 JAAR K.N.K.S.V. - NIEUWE DATUM - ZATERDAG 10 OKTOBER 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 stond de hoogmis van het seizoen op de planning: het banket. Een feesteditie, want K.N.K.S.V. bestaat dit seizoen 70 jaar. De coronacrisis bracht hier echter verandering in: we besliste met het bestuur al snel, nog voor de federale maatregelen, dat we het banket best zouden afgelasten. Beter voorkomen dan genezen, gezondheid gaat momenteel voor.

We konden ook rekenen op de flexibiliteit van onze feestzaal, Roosekes Breem Vosselaar (waarvoor dank!). Zonder enige gevolgen (ook financieel niet) mochten we het banket verplaatsen naar een andere datum. Omdat we niet weten wanneer de coronacrisis voorbij is kozen we ervoor om het banket te plannen na de zomer. De nieuwe datum werd zopas bevestigd door feestzaal Roosekes Breem: 10 OKTOBER 2020! In juni/juli openen opnieuw de inschrijvingen voor het banket. Iedereen gaat OPNIEUW een inschrijving moeten doen. De kans bestaat namelijk dat de menu zal wijzigen. De fluitjes die normaal zouden vervallen na 21 maart 2020 zullen geldig blijven tot aan de nieuwe datum van het banket.

Wat zijn de financiële gevolgen?
  1. Was je ingeschreven en weet je nu al zeker dat je die dag jammer genoeg niet aanwezig kan zijn?
    • Stuur een mail naar secretariaat@knksv.be, wij zorgen er dan voor dat je inschrijvingsgeld snel zal terugbetaald worden.
  2. Was je ingeschreven, kan je waarschijnlijk ook op 10 oktober 2020 aanwezig zijn maar wil je toch graag je inschrijvingsgeld terug ontvangen?
    • Stuur voor 19 april 2020 een mail naar secretariaat@knksv.be en wij zorgen dat je inschrijvingsgeld zal terugbetaald worden.
  3. Was je ingeschreven, had je betaald én kan je op 10 oktober 2020 ook aanwezig zijn maar wil je het inschrijvingsgeld niet terug ontvangen?
    • Je hoeft niets te ondernemen. Stel dat je later alsnog beseft dat je niet aanwezig kan zijn het op het banket kunnen we later het inschrijvingsgeld nog steeds terugbetalen.

Heb je toch nog vragen i.v.m. deze maatregelen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.


Bestuur K.N.K.S.V.