< Terug naar overzicht

BANKET 70 JAAR K.N.K.S.V. - SAVE THE DATE!

Het is de hoogste tijd om jullie uit te nodigen voor dé activiteit van het jaar: HET BANKET van onze vereniging! Een speciale editie, want we bestaan dit jaar 70 jaar!

Net als in 2019 trekken we naar feestzaal ROOSEKES BREEM te Vosselaar. Zij zullen ons opnieuw met open armen ontvangen in de gezellige feestzaal achter het restaurant. Na het diner, de officiële speeches en de huldiging van de gevierde zorgt DJ KOEN voor een spetterende afterparty. Gooi die dansbenen al maar los!

Op zaterdag 21 maart 2020 ontvangen wij u en uw partner graag om 18.30 uur voor het aperitief. Deze bubbels (of een non-alcoholisch alternatief) worden vergezeld enkele lekkere hapjes (waaronder bruchetta's, scampi piri piri, ...). Eens aan tafel zullen zij ons verwennen met een 4-gangen menu. Bij inschrijving is het verplicht aan te geven welk voor- en welk hoofdgerecht je graag wilt eten (vis, vlees of vegi).

  1. Voorgerecht:
    • Cocktail van garnaal en krab (vis)
    • Tataki van rund (vlees)
    • Salade Capresé (vegi)
  2. Soep: tomatensoep met balletjes
  3. Hoofdgerecht:
  4. Dessertenbuffet:

Wij zorgen dat jullie veilig thuis geraken!

Vanaf middernacht staan er, zoals de afgelopen jaren, twee auto’s van 9 personen klaar die jullie naar huis brengen wanneer jullie dat willen! We zijn er ons van bewust dat het niet makkelijk is om steeds een bob te moeten vinden. Daarom voorzien wij dit gratis en voor niets! Zo geraakt iedereen VEILIG thuis! Belangrijk hierbij is dat u bij de inschrijving vermeldt dat u naar huis wilt gebracht worden door ons. U geeft dan zelf aan wanneer u wilt vertrekken. Onze chauffeurs rijden u dan veilig naar huis!

De prijs voor ons banket: € 50,00 per persoon! Dranken (inclusief de pousse-café) zijn inbegrepen tot u naar huis gaat! Indien jullie graag fluitjes willen inruilen, vergeet dit dan zeker niet te vermelden bij de inschrijving!

Vertel het voort, spreek af met collega’s en schrijf in voor het banket! Inschrijven kan tot en met 11 maart 2020.

Hopelijk mogen we jullie weer in groten getalen ontvangen!

Tot dan!
Bestuur K.N.K.S.V.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!