< Terug naar overzicht

21 maart 2015 UITDAGING 5: BANKET K.N.K.S.V.Beste leden,

Het is de hoogste tijd om onze volgende uitdaging aan u voor te stellen: zoals elk jaar weer een van de hoogtepunten van ons seizoen! Dit jaar voor het eerst op een nieuwe locatie. Het Molenhof in Ravels zal ons met open armen ontvangen in een schitterende zaal en zal zorgen voor een geweldig diner. DJ DIXX zal zoals steeds weer zorgen voor een spetterende after-party! (Adres = Gilseinde 113, 2380 Ravels)

Op 21 maart ontvangen wij u en uw partner vanaf 18:00u graag voor het aperitief. Vanaf 19:00u gaan we aan tafel voor een zeer uitgebreid feestbuffet. Op dit buffet zullen zowel koude als warme gerechten klaar staan. Het diner sluiten we af met een uitgebreid desserten buffet.

De uitdaging: Schrijf met minstens 50 personen in!

Slagen jullie in deze uitdaging zorgen wij dat jullie veilig thuis geraken!
Vanaf middernacht staan er twee taxibusjes klaar die u naar huis brengt wanneer u dat wilt! Belangrijk hierbij is dat u bij de inschrijving vermeld dat u naar huis wilt gebracht worden door ons. Wanneer we alle inschrijvingen hebben ontvangen bekijken we hoe we de busjes gaan verdelen en brengen u hiervan later op de hoogte. De prijs voor ons banket is ongelooflijk: € 45,00/persoon! Het buffet blijft staan tot 03:00u. Dranken zijn inbegrepen tot u naar huis gaat!

Zoals bij de inschrijving van de nieuwjaarsreceptie voorzien we weer een Leuke prijsvraag die jullie dienen in te vullen bij de inschrijving op de website. Wie weet wint u dan wel een volledige uitrusting van PATRICK!

De inschrijvingsvraag: Tel de leeftijden van onze bestuursleden en hun partner op. Hou oud zijn wij samen? (Het bestuur telt op dit moment 10 bestuursleden waarvan er 8 een partner hebben).

Ga de uitdaging aan en vertel het voort! Inschrijven kan vanaf nu via de website (www.knksv.be)!

Wil je graag mee met TAXI K.N.K.S.V.? Dan vragen we op zeker in te schrijven VOOR 2 maart. Indien u met eigen vervoer naar huis gaat, sluiten we de inschrijvingen op 8 maart 2015.

Hopelijk mogen we jullie weer een grote getalen ontvangen!

Getekend, Bestuur K.N.K.S.V.