K.N.K.S.V. - Agenda voorjaar 2021

Beste leden,

Het jaar 2020 zit er (gelukkig) bijna op. Het coronavirus beïnvloedt sinds maart ons leven. Hopelijk zijn jullie en je familie bespaard gebleven van deze lelijke ziekte. We pasten ons de afgelopen maanden erg hard aan: de werkomstandigheden veranderden, ons sociaal leven en onze hobby's werden stilgelegd. Arbitreren, samenkomen voor vergaderingen of activiteiten, ... het zat er de afgelopen maanden jammer genoeg niet in.

Zoals aangekondigd beslisten we om alles in te zetten op het voorjaar van 2021. We waren er in september/oktober van overtuigd dat we in 2021 opnieuw onze normale werking zouden kunnen heropstarten. Maar niets is minder waar: we zijn nog niet van het coronavirus verlost.

Toch zullen we in het voorjaar minstens 5 activiteiten organiseren. Moesten de maatregelen het toelaten het liefst in een zaaltje zodat we elkaar fysiek maar veilig kunnen ontmoeten. Toch we zijn realistisch genoeg om te beseffen dat er dat de eerste maanden zeker en vast nog niet zal inzitten. Daarom zullen we meer dan ooit inzetten op digitale bijeenkomsten en activiteiten. We plannen dit najaar met zekerheid:

Vanwege de coronapandemie zal het banket pas doorgaan op zaterdag 19 maart 2022.

Ondanks dat we de afgelopen maanden wegens corona niet veel van ons hebben laten horen, zijn we helemaal klaar om in 2021 opnieuw te knallen.

Maak er een heel fijn en liefdevol eindejaar van. Op naar een beter, mooi en gezond nieuwjaar!

Bestuur K.N.K.S.V.