K.N.K.S.V. - We zijn er voor je!

Beste leden,

Vandaag, 26 februari 2021, zitten we al 19 weken met dezelfde maatregelen om de coronapandemie in te perken. De laatste weken zag het er naar uit dat versoepelingen voor de deur zouden staan. De persconferentie, die net afgelopen is, voorspelt opnieuw niet veel goeds. We zijn er nog steeds niet vanaf... Word jij ook coronamoe?

Mis jij ook het contact met familie, vrienden, collega-scheidsrechters? Is het leven sinds corona minder leuk geworden? Heb je nood aan een babbel of een luisterend oor? Awel, dan kunnen wij je helpen!

We laten onze leden niet in de kou staan. Heb je nood aan een babbel? Contacteer ons via secretariaat@knksv.be. Wij gaan op zoek naar een bestuurslid/lid/... die tijd wil vrij maken om met je een praatje te slaan. Want geef toe? Een praatje slaan met iemand doet altijd deugd.

Ook voor andere vragen staat het bestuur voor jullie paraat. Er zijn geen gekke vragen: we staan open voor alles. We hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om online bijeenkomsten te organiseren. Willen jullie bijvoorbeeld met een groep scheidsrechters eens online afspreken, maar heb je geen idee hoe je dat moet organiseren? Laat het ons weten: we helpen je graag op weg!

Heb je zelf nog voorstellen die wij kunnen ondernemen om de coronacrisis voor iedereen wat te verlichten? Laat het ons weten!

We kunnen elkaar even niet meer fysiek ontmoeten, maar laten elkaar ook niet los.

Bestuur K.N.K.S.V.