< Terug naar overzicht

EERSTE PROVINCIALE CURSUS + VERDELING DOCUMENTEN - 30/08/2018

Op donderdag 30 augustus 2018 staat de eerste provinciale cursus van het seizoen 2018-2019 op het programma. Onze opleiders zullen in deze opleiding alle nieuwe spelreglementen overlopen en toelichten.

Daarnaast is het ook mogelijk om je lidmaatschap voor onze vereniging te verlengen. Het lidgeld bedraagt ook dit jaar € 25,00. De voordelen van lid zijn bij K.N.K.S.V.:

1. Als lid van K.N.K.S.V. ben je van harte welkom op onze ledenvergaderingen. De ideale plaats om contacten met collega-scheidsrechters te onderhouden, ervaringen uit te wisselen en om up-to-date te blijven van alle nieuwigheden binnen de vereniging of binnen de KBVB – VFV. We proberen steeds een leuke activiteit te voorzien of een fantastische gastspreker te strikken.

2. Jij bent van harte welkom op een van onze activiteiten (meestal met partner, soms ook met kinderen of kleinkinderen). Zo organiseren we elk jaar een herfstactiviteit, een nieuwjaarsreceptie om te klinken op het nieuwe jaar, een spetterend banket en een seizoensafsluiter om het seizoen in schoonheid te eindigen.

3. Als lid van de vereniging is het mogelijk om goedkoop scheidsrechtersmateriaal aan te kopen. Zo kan je elke activiteit fluitjes, toss munten, emblemen, gele en rode kaarten … verkrijgen aan een voordeeltarief. Daarnaast hebben we een exclusief contract met GIO-VANNI, waar we alle producten van PATRICK kunnen aankopen aan 40% korting. Bestellen kan steeds op een ledenvergadering of bij iemand van het bestuur!

4. Een goed en duidelijk wedstrijdkaartje is heilig voor de scheidsrechter. Daarom voorzien wij gratis twee verschillende wedstrijdkaartjes. Ook deze zijn elke ledenvergadering, provinciale cursus en activiteit gratis te verkrijgen bij een van de bestuursleden.

5. Tot slot: wij zorgen er steeds voor dat de documenten van voormiddagscheidsrechters afgehaald kunnen worden bij ons in de vereniging. (Scheidsrechters die actief zijn in het namiddagkader krijgen hun documenten op de fysieke testen.)

De eerste provinciale cursus is er dus eentje die je niet wil missen. Locatie: zaal Reynaert in Vosselaar (Maurits Pottersstraat 1, 2350 Vosselaar). Deuren openen om 19.00 uur. Vanaf dan is het mogelijk om je documenten af te halen en je lidmaatschap te verlengen. De eerste provinciale cursus start stipt op 20.00 uur.

Voor zij die op zaterdag 25 augustus fysieke testen lopen: veel succes!

Tot binnenkort!

Bestuur K.N.K.S.V.