< Terug naar overzicht

26 juni 2016: EindeseizoensactiviteitBeste leden,

Het seizoen zit er jammer genoeg bijna op. Maar, niet getreurd! Zoals elk jaar sluiten we het seizoen af met een plezante eindeseizoensactiviteit. Omdat de fietstocht vorig jaar zo'n succes was, herhalen we deze activiteit nog eens graag! Enkele leden hebben weer een leuke fietstocht in elkaar gestoken van ongeveer een kleine 60 kilometer. Ik hoor u (net als vorig jaar) weer denken: 60 KILOMETER?! Geen nood! We rijden op een rustig tempo en stoppen uiteraard vaak om onze dorst te lessen. ’s Avonds schuiven we aan voor een overheerlijke barbecue waar we nog uitgebreid kunnen napraten over het voorbije seizoen en over het EK voetbal dat dan volop aan de gang is.

De fietstocht vertrekt en eindigt in de kantine van K.F.C. Poppel. Geraak je daar onmogelijk met je fiets(en)?. We voorzien een ‘fietsservice’ waarbij we jullie fiets kunnen ophalen op zaterdag 25/06 en terugbrengen op zondagavond.

PRAKTISCH:
Samenkomst: 09u30 @ Kantine K.F.C. Poppel
We verwelkomen jullie met een tas koffie en een heerlijke koffiekoek.
Vertrek: 10u00
We vertrekken rond 10u00. Om het uur proberen we een rustplaats te houden waar onze eigen volgwagen jullie zal verblijden met verschillende dranken (frisdrank, water, bier, …). Ook voorzien we verschillende stukken fruit om de kleine honger te stillen.
Picknick: 12u00
Rond de middag voorzien we een lekkere, kleine lunch.
Aankomst: 17u30
We verwachten rond 17u30 terug te zijn, om wat later aan te schuiven aan de heerlijke barbecue.
BARBECUE! 18u00
Tot slot schuiven we aan voor een heerlijke barbecue. Moest je overdag toch niet vrij kunnen zijn om mee te gaan fietsen, is het uiteraard wel mogelijk om enkel te komen barbecueën.

De prijs voor dit alles? Is simpel!

Ga je mee fietsen én mee barbecueën? Dan betaal je €10,00
Ga je enkel mee barbecueën? Ook dan betaal je €10,00
Er is dus geen enkele reden om niet mee te gaan fietsen!


Dus schrijf je samen met je partner als de bliksem in! Vergeet zeker niet te vermelden of je heel de dag mee gaat of enkel mee aanschuift voor de barbecue. Duid ook aan of je wilt dat de fietsen worden opgehaald of dat je ze zelf meebrengt.

Hopelijk mogen we jullie ontvangen op deze spetterende activiteit! Inschrijven kan tot en met 19 juni 2016.

Getekend,
Bestuur K.N.K.S.V.