< Terug naar overzicht

Herfstactiviteit: uitdaging & inschrijvingenNa onze eerste ledenvergadering van afgelopen vrijdag staat onze volgende activiteit alweer voor de deur. Hopelijk mogen we ook nu weer van een succes spreken: want de eerste ledenvergadering was dat zeker en vast!

Op 10 oktober vindt in de Vosselaar onze jaarlijkse herfstactiviteit plaats. In de Verenigingslokalen verwelkomen we u vanaf 18u30 voor lekkere mosselen of een halve kip met frietjes. Afsluiten doen we uiteraard weer met een dessert.

Anders dan anders zullen we dit jaar geen vaste prijs vragen hanteren voor een hele avond onbeperkt te kunnen eten en (vooral) drinken. Op aanraden van een jullie hebben we ons concept aangepast. Mosselen à volonté (zolang er mosselen zijn) kan je bij ons komen eten voor de fantastische prijs van € 12,50. Heb je liever een halve kip met frietjes? Dan betaal je €7,50. Frietjes en een dessert zijn uiteraard in deze prijs inbegrepen.

Dranken zijn vanaf dit jaar niet meer in de prijs inbegrepen. We verkopen ze voor u aan zeer democratische prijzen. Zo zal je €1,00 betalen voor frisdrank, pils, koffie, … en €2,00 voor wijn en zware bieren. Een spotprijs!

DE UITDAGING!!
K.N.K.S.V. zou K.N.K.S.V. niet zijn als er niet weer een uitdaging aan verbonden is. Zo trakteren wij met een aperitief als er meer dan 40 personen zijn ingeschreven ! Trommel dus al je collega scheidsrechters op en kom samen met (of zonder) je partner genieten van een gezellig etentje!

Inschrijven kan tot en met 4 oktober via onze website. Uiteraard zijn de partners ook van harte welkom!

PARKING
Parkeren voor de Verenigingslokalen in Vosselaar kan aan Zaal Sint-Jozef in de Sint-Jozefstraat (2350 Vosselaar). Rechts naast de zaal loopt een padje dat je naar ons mosselfeest zal leiden.

INSCHRIJVEN