< Terug naar overzicht

HERFSTACTIVITEIT
ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018

EEN INTERACTIEVE WANDELING

Op zaterdag 24 november 2018 staat onze herfstactiviteit op het programma. De ideale gelegenheid om een eerste keer met collega's de (bewogen) seizoenstart te bespreken. Daarnaast is het ook de geschikte gelegenheid om een eerste keer je verdiende fluitjes in te ruilen!

We openen de deuren om 18.00 uur. Rond 18.15 uur vertrekken we richting voor een korte, interactieve wandeling. Onderweg spelen we o.a. enkele ludieke spelletjes en passeren we een bestuurslid die een pop-up jeneverkraam zal uitbaten. Onderweg kan je ook punten verdienen: de winnaar sturen we niet met lege handen naar huis! Rond 19.30 uur arriveren we terug in De Stadsboerderij waar we kunnen opwarmen. Een zaklamp en stapschoenen moeten volstaan. Bij (heel) slecht weer voorzien we een alternatieve activiteit.

MOSSELEN OF KIP MET FRIETJES

Terug van weggeweest op de herfstactiviteit! Vanaf 20.00 uur serveren we weer een overheerlijke pot mosselen met frietjes! Een alternatief is halve kip met frietjes of een vegetarische schotel. Afsluiten doen we uiteraard met een lekker dessert

PRIJS & INSCHRIJVINGEN

De herfstactiviteit zal doorgaan in De Stadsboerderij (Veldekensweg 10, 2300 Turnhout). Kostprijs: € 15,00 (of 3 fluitjes) per persoon voor mosselen met frietjes. Voor halve kip met frietjes of vegetarische schotel betaal je € 10,00 per persoon. Wandeling, spelletjes, jenever en dessert inbegrepen. Drank verkrijgbaar aan onze gekende democratische prijzen. Inschrijven is verplicht voor 14 november 2018.
Voor zij die niet graag mee gaan wandelen kunnen dit aangeven bij de inschrijving. Je bent dan welkom vanaf 19.30 uur.