< Terug naar overzicht

HERFSTACTIVITEIT
ZATERDAG 19 OKTOBER 2019

COMPETITIE MET OUDE VOLKSSPELEN

Op zaterdag 19 oktober 2019 staat onze herfstactiviteit op het programma. De ideale gelegenheid om een eerste keer met collega's de seizoenstart te bespreken. Daarnaast is het ook de geschikte gelegenheid om een eerste keer je verdiende fluitjes in te ruilen!

We openen de deuren om 18.00 uur voor een leuke, ouderwetse competitie oude volksspelen. Ringwerpen, de toptafel of de trou-madame... We spelen het vandaag allemaal! Met een drankje in de hand maken we er een gemoedelijke en speelse competitie van. Wie wordt de winnaar van de avond?

VERSE PIZZA (à volonté)

Om 20.00 uur schuiven we aan tafel voor fantastisch lekkere, verse pizza. De medewerkers van PIZZAFEEST komen tot in Vosselaar met een pizzawagen waar ze verse pizza's bakken in een authentieke, met eikenhout gestookte oven! Op het pizzabuffet kunnen jullie nemen wat je maar wil én hoeveel je maar wil. Als afsluiter maken ze een superlekkere dessertpizza. Begin jij ook al te watertanden?

PRIJS & INSCHRIJVINGEN

De herfstactiviteit zal doorgaan in het het verenigingslokaal Vosselaar gelegen aan school Heieinde en de Chirolokalen (Heieinde 52, 2350 Vosselaar). Parkeren kan op de parking in de Sint-Jozefstraat. Kostprijs: € 15,00 (of 3 fluitjes) per persoon. Drank verkrijgbaar aan onze gekende democratische prijzen. Inschrijven is verplicht voor 12 oktober 2019.

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN!