< Terug naar overzicht

28 oktober 2016 - Tweede algemene ledenvergadering

Op vrijdag 28 oktober 2016 staat de tweede ledenvergadering van het seizoen op de planning. Deze gaat zoals gewoonlijk van start om 20.00 uur. De locatie: D’Achtste Zaligheid te Lille.

Vorig seizoen hebben enkele gastsprekers naar onze vereniging kunnen halen: Johan Verbist en Gert Verheyen. De lat lag dus hoog voor het bestuur: kunnen we dat nog overtreffen? Want uiteraard willen we graag opnieuw enkele gastsprekers aan jullie voorstellen.

We hebben in ieder geval ons best gedaan. Volgende week mogen we niet één maar TWEE gastsprekers verwelkomen op onze ledenvergadering! De eerste gastspreker is er meteen eentje van het hoogste niveau: Bram Van Driessche. Hij is sinds begin 2015 scheidsrechter in de Jupiler Pro League.

Naast Bram zetten we nog een topper van formaat aan tafel. Geen scheidsrechter deze keer. Wel iemand die het spelletje door en door kent. Iemand die zeer gepassioneerd is voor het voetbal, maar op een andere manier naar de sport kijkt dan wij scheidsrechters.

Niemand minder dan Tom Boudeweel komt vertellen over zijn carrière. Tom is sportjournalist bij de VRT en in het bijzonder radiocommentator voor SPORZA RADIO. Zo was hij er onder andere bij op de Olympische spelen in Peking, Lonen en Rio en volgde hij onze Rode Duivels tijdens het afgelopen WK.

Twee zeer interessante gasten dus! Hopelijk zijn jullie weer in grote getalen aanwezig!

Voor de gelegenheid zijn ook de partners welkom op deze ledenvergadering. (Opgelet: partners krijgen voor hun aanwezigheid geen fluitje.).

Tot dan!

Bestuur K.N.K.S.V.