< Terug naar overzicht

23 januari 2015 UITDAGING 2: EEN KNALLEND 2015

Beste leden,

Graag stellen wij u onze tweede uitdaging voor! Op 23 januari 2015 klinken we samen op het nieuwe jaar. Dit doen we uiteraard bij een glaasje bubbels, wat lekker eten en … ? Misschien wel een heel aangename verrassing!

De uitdaging:

Schrijf met minstens 40 personen in!

Slagen jullie in deze uitdaging zorgen wij voor een SPECIAL GUEST!

Onze nieuwjaarsreceptie zal dit jaar plaats vinden in Oud-Turnhout. In het zaaltje van hondenschool De Liereman zullen wij u en uw partner weer met open armen, een glaasje bubbels en de beste wensen voor het nieuwe jaar ontvangen. Vanaf 20u00 zijn jullie van harte welkom in de ALBERT SOHIESTRAAT 14, 2360 OUD-TURNHOUT.

Verder voorzien wij een super lekkere pastakraam waar je de hele avond van kan genieten. Verschillende soorten pasta, verschillende sauzen, stokbrood, … Je zal vast en zeker niets te kort komen! De pastakraam blijft de hele avond geopend tussen 21u00 en middernacht!

De prijs voor de nieuwjaarsreceptie is ongelooflijk: € 10,00/persoon! Dranken inbegrepen van 20u00 tot 02u00!

Ga de uitdaging aan en vertel het voort!

Bij de inschrijving voor onze nieuwjaarsreceptie zal ook een prijsvraag gesteld worden. Heb jij het juiste antwoord geraden of zit jij er het dichtste bij? Dan win jij een FLES CHAMPAGNE! We maken de winnaar bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie!

Prijsvraag:
Hoeveel inschrijvingen mogen wij ontvangen voor onze nieuwjaarsreceptie??

Inschrijven kan via onderstaand formulier, en dat tot 18/01/2015!

Tot slot wensen wij u het allerbeste voor 2015! Getekend, Bestuur K.N.K.S.V.