< Terug naar overzicht

Peters gezocht!Beste leden,

In de maand september stond er weer een beginnelingencursus op het programma. De 60 deelnemers slaagden allemaal voor hun examen. Proficiat aan zij die hebben deelgenomen! Binnenkort gaan zij aan de slag als scheidsrechter. Eerst 3 wedstrijden met een opleider (1 keer fluiten, 2 keer kijken), daarna 3 wedstrijden met een peter.

Die wedstrijden met een peter zijn ontzettend belangrijk voor hen. Het meer en deel van de nieuwe scheidsrechters is nog maar 15 of 16 jaar. Voor hen is het nog belangrijker dat ze worden begeleid door een ervaren scheidsrechter. Zo weten ze ook meteen bij wie ze terecht kunnen met vragen, problemen, ... . Maar ik ben ervan overtuigd dat ik jullie dit niet meer moet uitleggen.

Op deze moment zijn er al minstens 6 nieuwe scheidsrechters voor onze vereniging. Dat wil ook zeggen dat ik op zoek moet naar minstens 6 peters, die bij voorkeur alle drie de wedstrijden kunnen volgen. Daarom graag een warme oproep: wil je een nieuwe scheidsrechter begeleiden? Laat me zo snel mogelijk iets weten! Het is altijd ontzettend moeilijk om voldoende peters te vinden. Nu we zo'n grote groep hebben zal de uitdaging nog wat groter zijn. Heb je nog vragen over het peterschap: contacteer me gerust via mail of op het nummer 0476-34 45 54. Bedankt!

Sportieve groeten,

Stef Slegers