< Terug naar overzicht

Provinciale cursus 1 + documenten

Donderdag 5 september 2019 - 20.00 uur

Zaal Reynaert - Maurits Pottersstraat z/n, 2350 Vosselaar

Het nieuwe seizoen heeft ondertussen een vliegende start genomen. De kans is groot dat je reeds werd aangeduid voor een vriendschappelijke wedstrijd, een tornooi of een wedstrijd voor de provinciale beker of Crocky Cup.

Iedereen heeft hopelijk al iets opgevangen van de nieuwe spelreglementen. De vernieuwde toss of de scheidsrechtersbal zijn enkele voorbeelden. Maar ook het handspel in de grote rechthoek werd uitvoerig besproken in de nieuwe reglementen. Nog niet alles duidelijk? Geen nood: op donderdagavond 5 september 2019 lichten onze opleiders graag de nieuwe reglementen aan jullie toe. Opgelet: deze cursus is VERPLICHT voor alle scheidsrechters. (Scheidsrechters die actief zijn bij eerste ploegen zullen deze provinciale cursus krijgen op de dag van de fysieke en theoretische testen maar zijn uiteraard steeds welkom!)

Naast de toelichting van de nieuwe reglementen (start om 20.00 uur) zullen ook de documenten afgehaald kunnen worden op onze eerste provinciale cursus. Vanaf 19.00 uur zit het bestuur voor jullie klaar in zaal Reynaert. Na afhalen van de documenten kan je meteen je lidmaatschap voor het seizoen 2019-2020 verlengen (€ 25,00). Enkele voordelen:

Je wilt deze bijeenkomst dus voor geen geld van de wereld missen.

Tot dan!