Provinciale cursus 1 + verdeling documenten

Woensdag 31 augustus 2022 - 20.00 uur

Zaal Reynaert - Maurits Pottersstraat z/n, 2350 Vosselaar

Het nieuwe seizoen werd de afgelopen week weer opgestart. De kans is groot dat je reeds/binnenkort wordt aangeduid voor een vriendschappelijke wedstrijd, een tornooi of een wedstrijd voor de provinciale beker of Croky Cup.

Bij de opstart van het nieuwe seizoen hoort ook een nieuwe provinciale cursus. Deze zal doorgaan op woensdag 31 augustus 2022 in onze gekende zaal te Vosselaar. Het Referee Departement licht graag de nieuwe reglementen aan jullie toe. Opgelet: deze cursus is VERPLICHT voor alle voormiddagscheidsrechters en assistenten die voormiddagwedstrijden willen fluiten. Scheidsrechters die actief zijn bij eerste ploegen krijgen de provinciale cursus op de dag van de testen, maar ook zij zijn van harte welkom om deze cursus nogmaals te volgen en het lidgeld voor K.N.K.S.V. te verlengen.
Scheidsrechters met de categorie 4P/Ref Bis dienen in tegenstelling tot eerder bericht geen fysieke testen/theoretisch examen af te leggen. Zij worden wel verplicht om de 3 gewestelijke cursussen te volgen indien zij in aanmerking willen blijven komen voor nationale wedstrijden en eerste elftallen.

Kan je niet aanwezig zijn op onze eerste provinciale cursus? Zorg er dan voor dat je de cursus volgt in een ander gewest! Deze data worden binnenkort bekend gemaakt.

Naast de toelichting van de nieuwe reglementen (start om 20.00 uur) zullen ook de documenten afgehaald kunnen worden op onze eerste provinciale cursus (onder voorbehoud dat wij ze tijdig ontvangen). Vanaf 19.00 uur zit het bestuur voor jullie klaar in zaal Reynaert. Na afhalen van de documenten kan je meteen je lidmaatschap voor het seizoen 2022-2023 verlengen (€ 25,00). Enkele voordelen:

Je wilt deze bijeenkomst dus voor geen geld van de wereld missen.

Tot dan!

TER INFO: de tweede provinciale cursus zal doorgaan op donderdag 10 november 2022 om 20.00 uur in zaal Reynaert in Vosselaar. De derde provinciale cursus zal doorgaan op vrijdag 10 maart 2023 om 20.00 uur in zaal 't Schoolhuis (Theo Verellenlaan 88 te Gooreind).