< Terug naar overzicht

28 maart 2015 UITDAGING 4: ONZE RODE DUIVELS!Beste leden,

Onze Rode Duivels zijn HOTTER DAN HOT! Na het, toch wel, succesvol WK in Brazilië zijn onze Rode Duivels klaar om Europa te overwinnen! Op 28 maart 2015 speelt onze nationale trots tegen Cyprus in een (hopelijk) uitverkocht Koning Boudewijnstadion. Deze wedstrijd is een kwalificatiewedstrijd voor Europees Kampioenschap van 2016.

De uitdaging:
MET DE BUS NAAR DEN HEIZEL!


Schrijven jullie met meer dan 30 personen in? Dan voorzien wij een leuke verrassing/extraatje op onze einde seizoensuitstap! Ideeën voor een tegenprestatie, een verrassing of een extraatje zijn altijd welkom bij het bestuur!

Omdat de kaarten voor onze Rode Duivels zeer gegeerd zijn, moeten we snel overgaan tot actie! Lawrence Visser heeft ervoor gezorgd dat we allemaal samen tickets kunnen bestellen voor deze wedstrijd. We moeten echter wel snel zijn: voor 1 februari 2015 moeten we weten hoeveel tickets we nodig zullen hebben.

Wij voorzien een bus die ons veilig naar de Heizel brengt, maar die ons uiteraard ook na de wedstrijd weer veilig terug naar huis brengt. Wanneer de bus zal vertrekken, waar de bus zal vertrekken, … is op dit ogenblik nog niet duidelijk. Deze gegevens krijgen jullie later van ons mee. Belangrijk is nu dat we vlug inschrijven!

Hoe inschrijven?
Inschrijven is deze keer enkel mogelijk voor een persoon MET scheidsrechterskaart. Wil je graag mee? Stuur dan een kopie van je scheidsrechterskaart en een kopie van je identiteitskaart naar inschrijven@knksv.be. (Indien het niet mogelijk is om een kopie te versturen van je scheidsrechterskaart en/of identiteitskaart maken wij daar graag een kopie van op onze nieuwjaarsreceptie !). Meer info? Inschrijven@knksv.be of 0476/34.45.54.

De prijs voor deze bowlingactiviteit: € 5,00
Dranken zijn niet inbegrepen.

Inschrijven kan tot en met 31/01/2015!

Getekend, Bestuur K.N.K.S.V.