< Terug naar overzicht

SaldocursusOp 4 september vindt de Provinciale cursus plaats in onze regio. Zoals de afgelopen jaren zal deze doorgaan in Cultureel Centrum De Reynaert (Maurits Pottersstraat, Vosselaar). Vanaf 18u30 verwelkomen we jullie in de Foyer van het Culturele Centrum. Om 19u30 start de cursus in de toneelzaal, die gegeven zal worden door Guido Nuyens en Luc Allaerts.

In tegenstelling tot eerdere berichten is iedereen verplicht om de provinciale cursus te volgen!

Indien de documenten tijdig klaar zullen zijn kunnen deze afgehaald worden op de provinciale cursus. Vanaf 18u30 is het ook mogelijk om uw lidgeld te betalen voor het komende seizoen. Lidgeld kost net als vorig jaar €25,00. Je kan het lidgeld ook overschrijven op onze rekeningnummer: BE35 3631 4332 6937. Gelieve dan te vermelden: ‘’NAAM + LIDGELD’’.

Verder is er voor de leden ook de mogelijkheid om nieuwe wedstrijdkaartjes aan te schaffen (die helemaal gratis zijn) of nieuw scheidsrechtersmateriaal aan te komen. Misschien heeft u een nieuw fluitje, een nieuwe gele kaart of een nieuwe rode kaart nodig? Ook emblemen zullen weer te koop worden aangeboden.

Kom zeker ook eens langs bij onze kledij verkoop! Het is mogelijk om tegen een spotprijs een opwarmingstruitje of training met logo van de kring aan te schaffen. Ook wanneer u nieuwe scheidsrechters uitrustingen nodig heeft, kan u deze goedkoop bij ons bestellen!

Na de cursus kan er nog uitgebreid worden nagepraat over de nieuwe richtlijnen bij een drankje aan de toog.

Hopelijk tot dan!