UITNODIGING PROVINCIALE CURSUS 2 - 29/10/2020 - 20.00 uur - DIGITAAL VIA MICROSOFT TEAMS (+ handleiding)

Beste leden,

Net zoals de eerste provinciale cursus zullen we op donderdag 29 oktober 2020 omstreeks 20.00 uur opnieuw een digitale bijeenkomst organiseren. Dit keer voor de tweede provinciale cursus. De coronacrisis laat ons jammer genoeg nog steeds niet toe om een fysieke provinciale cursus te organiseren.

De provinciale cursus belooft wel interessant te worden. Deze keer geen vooraf opgenomen filmpjes, onze verantwoordelijke opleider Guido Nuyens zal de cursus voor zijn rekening nemen. Zo zal het onder andere gaan over de wedstrijdvoorbereiding. Ook de nieuwe regels over voordeel en al dan niet terugkomen op een gele kaart zullen worden besproken.

Daarnaast zal er, op vraag van enkele leden, ook een opfrissing gegeven worden over het invullen van een verslag via e-kickoff. In een korte presentatie overlopen we de belangrijkste zaken waarmee je rekening dient te houden.

Jullie kunnen heel eenvoudig deze digitale provinciale cursus volgen. Je hebt zelf geen camera of microfoon nodig. We proberen de drempel zo laag mogelijk te maken zodat zoveel mogelijk leden de bijeenkomst kunnen volgen.

De provinciale cursus zal georganiseerd worden via Microsoft Teams. Gebruik je een smartphone of tablet? Download dan vooraf de gratis app Microsoft Teams. Gebruik je een laptop of computer? Dan kan je ook volgen via een webbrowser (zoals Google Crome, Mozilla, ...). Ook de app downloaden is dan een mogelijkheid.

Via onderstaande link kunnen jullie 'inloggen' bij de livegebeurtenis. Op onze website www.knksv.be kunnen jullie ook een beknopte handleiding terugvinden die jullie op weg zal helpen om de livegebeurtenis te volgen. Deze handleiding zal eerstdaags ook verstuurd worden door onze secretaris.

Heb je vragen of kan je niet inloggen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Stef Slegers via het nummer 0476/34 45 54.

Tot dan?

Bestuur K.N.K.S.V.

!!! KLIK HIER OM DE TWEEDE DIGITALE PROVINCIALE CURSUS BIJ TE WONEN !!!